123************* Джем айвовий (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Джем айвовий (Закарпатська кухня)

Джем айвовий (Закарпатська кухня)

Відбирають стиглі плоди, розрізають на 4 частини, видаляють насіннєве гніздо і натирають на тертці.

Подрібнену айву укладають в емальований таз. заливають водою (на 1 кг натертої айви 4 склянки води), уварюють протягом 30 хви­лин. засипають 2 кг цукру і, постійно помішуючи, варять на слабко­му вогні до готовності. Коли капля не розтікається — джем готовий.

Гарячий джем розливають в підігріті сухі банки, накривають кришками, закатують і зберігають у прохолодному місці.




Схожі кулінарні рецепти