123************* Джем чорносмородиновий (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Джем чорносмородиновий (Закарпатська кухня)

Джем чорносмородиновий (Закарпатська кухня)

Відбирають стиглі ягоди, промивають, видаляють плодоніжки.

Перед варінням розм'якшують і кладуть в емальований таз. 1 кг смородини заливають 2 склянками води, додають 500 г цукру і варять на слабкому вогні протягом 15 хвилин, постійно помішуючи, після чого витримують 8 годин. Потім додають 600 г цукру і на слаб­кому вогні варять до готовності.

Гарячий джем розливають в підігріті сухі банки, накривають кришками, закатують і зберігають у прохолодному місці.




Схожі кулінарні рецепти