123************* Варення з аґрусу (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Варення з аґрусу (Закарпатська кухня)

Варення з аґрусу (Закарпатська кухня)

Використовують недостиглі ягоди. Після сортування ягоди зали­вають гарячим цукровим сиропом і витримують 4—5 год., після чого разом з соком, що виділився переварюють і заливають ним ягоди на 4—5 год. Потім ягоди, залиті сиропом, відварюють протягом 15—20 хв. до готовності, а для надання аромату додають 10 г ванільного порошку на 1 кг ягід.

На 1 кг підготовлених ягід потрібно 1,7 кг цукру і 200 г води.




Схожі кулінарні рецепти