123************* Варення з вишень або черешень (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Варення з вишень або черешень (Закарпатська кухня)

Варення з вишень або черешень (Закарпатська кухня)

З цих плодів найчастіше готують варення без кісточок.

Очищені вишні або черешні заливають киплячим цукровим сиро­пом (на 1,5 кг цукру — 300 г води) і витримують протягом 3 годин, після чого варять до готовності.

Щоб варення було ароматним, до нього наприкінці варіння до­дають ванільний цукор (10 г на 1 кг ягід).

Готове варення розфасовують в сухі підігріті банки, накривають підготовленими сухими кришками, закатують і зберігають в прохо­лодному місці.

На 1 кг вишень без кісток потрібно 1,4—1,5 кг цукру і 200 г води, черешень 1,1—1,2 кг цукру і 200 г води.




Схожі кулінарні рецепти