123************* Джем порічковий
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Джем порічковий

ДЖЕМ ПОРІЧКОВИЙ

1 кг порічок, 1 кг цукру, 1/2 склянки води.

Порічки помити, очистити від плодоніжок, пе­ресипати цукром. Як пустять сік, додати во­ду. Варити па легкому вогні 10—15 хв. Ягоди, які не розварилися, вибрати, решту варити, весь час помішуючи. Якщо крапля джему за­гусає па тарілці, дати решту ягід. Варити ще 10 хв. Гарячу масу вилити в теплі банки.




Схожі кулінарні рецепти