123************* Варення сливове з апельсиновою цедрою
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Варення сливове з апельсиновою цедрою

ВАРЕННЯ СЛИВОВЕ З АПЕЛЬСИНОВОЮ ЦЕДРОЮ

500 г слив, 500 г цукру, 1 склянки води. 50 г апельсинової цедри.

Слини попарити, зняти шкірку, обережно ви­брати кісточки. З води і цукру зварити гус­тий сироп, додати апельсинову цедру, нарі­зану соломкою, покласти сливи. Варити на легкому вогні. Коли закиплять, відставити, охолодити. Так повторити 3—4 рази. Зварити до прозорості. Холодне варення скласти в банки.




Схожі кулінарні рецепти