123************* Солодкий перець в олії (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Солодкий перець в олії (Закарпатська кухня)

Солодкий перець в олії (Закарпатська кухня)

Зберегти солодкий перець на зиму можна, консервуючи його в олії. Для цього спочатку готують розсіл. На 3 л води додають оцет і сіль на смак, кілька горошин чорного перцю, 3 лаврових листа, трохи кропу, 30 г цукру і 200 г олії.

Приготовлений розсіл кип'ятять, кладуть в нього відібраний пе­рець цілими стручками разом з насінням і варять, поки не з'яв­ляться бульбашки повітря, після чого перець вибирають, укла­дають у чисті сухі скляні банки, заливають гарячим розсолом, в яко­му він варився, герметично закупорюють і кладуть у прохолодне приміщення.




Схожі кулінарні рецепти