123************* В'ялені помідори - рецепт з фото
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

В'ялені помідори - рецепт з фото
В'ялені помідори
В'ялені помідори

От і я піддалася масовій моді на в'ялені помідори. Я ніяк не могла дочекатися вихідних і поїздки на ринок за томатами. І ось цей день настав. Помідори готові, продегустовані і схвалені сімейством. Будемо потихеньку використовувати їх в салати, пасту, на піци, бутерброди і іже з ними. Думаю, що незабаром я цей подвиг повторю:).

Нам знадобиться:

помідори - скільки ви вважаєте за потрібне (я використала близько 2 кг). Бажано брати помідори подрібніше - швидше дійдуть до потрібної кондиції
запашні трави - орегано, базилік, майоран, розмарин, чебрець (можна не мучитися і просто взяти суміш "Прованські трави")
морська або звичайна сіль
рослинна олія (соняшникова чи оливкова)
пара головок часнику
терпіння
Помідори ріжемо навпіл, видаляємо насіння і плодоніжки. Кладемо на деко, посипаємо травами, сіллю, скроплюємо маслом
В'ялені помідори
і відправляємо в духовку, розігріту до 130 градусів. Вялім протягом 3-5 годин (залежно від духовки).
В'ялені помідори
Ті помідори, які ви не з'їсте відразу, складаємо шарами в банку, перекладаючи тонкими пластинками часнику, і заливаємо маслом. У такому вигляді продукт може зберігатися кілька тижнів (у деяких стоїть і по півроку).

 

В'ялені помідори

В'ялені помідори




Схожі кулінарні рецепти