123************* Компот з айви (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Компот з айви (Закарпатська кухня)

Компот з айви (Закарпатська кухня)

Айву консервують тільки стиглу. Відсортовану і нарізану айву тримають у воді, щоб не потемніла, бланшують до напівготовності. Потім охолоджують, щільно укладають в банки: в 1-літрову — 660— 750 г, 3-літрову — 2100 г,

Банки заливають гарячим сиропом 30—35%-ної концентрації, накривають кришками і стерилізують: 1-літрові — 20 і 3-літрові — 35 хвилин.

Після стерилізації банки негайно закатують і зберігають в про­холодному місці.




Схожі кулінарні рецепти