123************* Шведський грибний суп
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Шведський грибний суп
Шведський грибний суп
Інгридієнти:
2 шт ріпчастої цибулі
4 ст. ложки вершкового масла
400 г грибів (білих або печериць)
2 ст. ложки пшеничного борошна,
7 мультстаканов курячого бульйону,
2 яєчних жовтки
1 мультстакан 20% вершків.

Приготування: Обсмажуємо дрібно нарізану цибулю на режимі "Випічка" 40 хв. з відкритою кришкою. Додаємо гриби (можна використовувати стерилізовані, без додавань, на смак вони ніякі, прісні і тому дуже придатні для подальшого приготування будь-яких грибних страв). Гриби додаємо не нарізаючи, просто зливаємо сік в раковину і додаємо гриби в мультю. Продовжуємо обсмажувати не закриваючи кришку до закінчення наших 40 хв., Періодично помішуючи. Після "Біпа" знову ставимо на випічку 40 хв. і додаємо борошно, помішуючи. Потім додаємо курячий бульйон (можна кубики). Закриваємо кришку і залишаємо до сигналу, після сигналу тонкою цівкою вливаємо вершки і жовтки, попередньо збиті віночком. Залишаємо на підігріві 10 хв і кличемо всіх до столу.
Страва найкраще готується в мультиварці Panasonic 18 




Схожі кулінарні рецепти