Шведський грибний суп
Інгридієнти: 2 шт ріпчастої цибулі 4 ст. ложки вершкового масла 400 г грибів (білих або печериць) 2 ст. ложки пшеничного борошна, 7 мультстаканов курячого бульйону, 2 яєчних жовтки 1 мультстакан 20% вершків. Приготування: Обсмажуємо дрібно нарізану цибулю на режимі "Випічка" 40 хв. з відкритою кришкою. Додаємо гриби (можна використовувати стерилізовані, без додавань, на смак вони ніякі, прісні і тому дуже придатні для подальшого приготування будь-яких грибних страв). Гриби додаємо не нарізаючи, просто зливаємо сік в раковину і додаємо гриби в мультю. Продовжуємо обсмажувати не закриваючи кришку до закінчення наших 40 хв., Періодично помішуючи. Після "Біпа" знову ставимо на випічку 40 хв. і додаємо борошно, помішуючи. Потім додаємо курячий бульйон (можна кубики). Закриваємо кришку і залишаємо до сигналу, після сигналу тонкою цівкою вливаємо вершки і жовтки, попередньо збиті віночком. Залишаємо на підігріві 10 хв і кличемо всіх до столу. Страва найкраще готується в мультиварці Panasonic 18

Схожі кулінарні рецепти |