123************* Квас козацький
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Квас козацький
Квас козацький

В 35 л кип'ятку обварюють 1,5 кг житніх сухарів і настоюють про­тягом 8 год. Розводять в 0,5 склянки сухарного настою 100 г дріжджів з 1 ст. ложкою борошна і дають зійти. Настій житніх сухарів процід­жують крізь густе сито, додають 2 кг цукру, вливають розведені дріжджі, все добре розмішують, щоб цукор розтав, і ставлять в тепле місце на 12 год. Після цього квас ще раз проціджують, розливають в пляшки, кладуть в кожну з них по маленькому кусочку лимона, закупорюють пробками, залишають на 2 год., а потім виносять в холодне місце.




Схожі кулінарні рецепти