123************* Квас для окрошки (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Квас для окрошки (Закарпатська кухня)

Квас для окрошки (Закарпатська кухня)

В кукурудзяне борошно вливають 300 г окропу, добре перемі­шують і дають охолонути. Потім додають попередньо приготовлену опару з дріжджів, пшеничного борошна та цукру і добре перемі­шують. В цей розчин вливають 1800 г теплої води, кладуть в темне місце і залишають для бродіння на 30—36 годин. Потім готовий квас зливають і проціджують.

Квас використовують для приготування окрошки закарпатської.

На 1 кг киселиці потрібні: борошно кукурудзяне 105 г, борошно пшеничне 5 г, дріжджі 8 г, цукор-пісок 3 г, вода кип'яче­на 300 г, вода холодна 1800 г.




Схожі кулінарні рецепти