123************* Чай з м'яти (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Чай з м'яти (Закарпатська кухня)

Чай з м'яти (Закарпатська кухня)

Сухе листя м'яти кладуть у чайник, заливають окропом і ставлять на 40 хвилин для настоювання. Настій проціджують, знову зали­вають у чайник і доводять до кипіння, слідкуючи, щоб чай довго не кипів.

Чай подають гарячим. Окремо у розетці подають цукор або мед, сироп або варення.

Витрати продуктів на одну порцію: сухе листя м'яти 5 г, вода 205 г, цукор 15 г, мед, сироп чи варення — по 20 г.




Схожі кулінарні рецепти