123************* Чай кминовий (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Чай кминовий (Закарпатська кухня)

Чай кминовий (Закарпатська кухня)

Сухий кмин кладуть у чайник, заливають окропом і доводять до кипіння.

Заварений кмин знімають і ставлять на 2 години для настоювання. Потім настій проціджують, додають лимонну кислоту й знову дово­дять до кипіння, слідкуючи, щоб чай довго не кипів.

Чай подають гарячим з цукром.

Витрати продуктів на одну порцію: кмин сухий 5 г, вода 203 г, цукор 15 г, лимонна кислота 0,5 г.




Схожі кулінарні рецепти