123************* Кава по-віденськи (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Кава по-віденськи (Закарпатська кухня)

Кава по-віденськи (Закарпатська кухня)

Варять чорну каву по-закарпатськи, подають в чашці місткістю 150—200 г, додають швидкорозчинний цукор і розмішують, щоб цукор розчинився. Потім в чашку з кавою кладуть збиті вершки.

Витрати продуктів на одну порцію: кава чорна по-закарпатськи разом з цукром 100 мл, вершки збиті 30 г.




Схожі кулінарні рецепти