123************* Омлет з шинкою (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Омлет з шинкою (Закарпатська кухня)

Омлет з шинкою (Закарпатська кухня)

Варену шинку нарізають соломкою і підсмажують на смальці.

Сирі яйця змішують з сметаною і сіллю. Вершкове масло добре розігрівають у сковороді, виливають туди яєчну суміш і смажать з обох боків. На омлет кладуть підсмажену шинку і загинають його краї.

Готовий омлет подають гарячим.

Витрати продуктів на одну порцію: яйця 2 шт., сметана 25 г, сіль 2 г, шинка (або сало) 30 г, смалець 5 г, масло верш­кове 10 г.




Схожі кулінарні рецепти