123************* Яєчня із смаженою картоплею (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Яєчня із смаженою картоплею (Закарпатська кухня)

Яєчня із смаженою картоплею (Закарпатська кухня)

Обчищену сиру або відварену в лушпинні картоплю нарізають скибочками, солять і обсмажують до готовності.

Смажену картоплю заливають збитими яйцями і смажать 2—3 хвилини до готовності яєчні. Подаючи на стіл, страву посипають дрібно нарізаною зеленню петрушки чи кропу або зеленою цибулею.

Витрати продуктів на одну порцію: картопля 200 г, смалець 10 г, яйця 3 шт., зелень 3 г, сіль за смаком.




Схожі кулінарні рецепти