123************* Гарбуз, відварений з маслом (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Гарбуз, відварений з маслом (Закарпатська кухня)

Гарбуз, відварений з маслом (Закарпатська кухня)

Обчищений гарбуз нарізають кубиками, кладуть в каструлю, зали­вають невеликою кількістю киплячої води, солять і варять.

Зварений гарбуз поливають розігрітим вершковим маслом, змі­шаним з підсушеними сухарями.

Витрати продуктів на одну порцію: гарбуз 256 г, масло вершкове 10 г, сухарі 5 г, сіль 2 г.




Схожі кулінарні рецепти