123************* Лопатки в сухарях (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Лопатки в сухарях (Закарпатська кухня)

Лопатки в сухарях (Закарпатська кухня)

Лопатки обчищають, промивають, нарізають або ламають куска­ми завдовжки 3—4 см, відварюють у підсоленій воді до готовності і відкидають на друшляк. Сухарі обсмажують на вершковому маслі і змішують з вареною квасолею. Подають гарячими.

Витрати продуктів на одну порцію: квасоля стручкова свіжа 254 г або квасоля стручкова консервована 334 г, масло вершкове 15 г, сухарі 15 г, сіль 3 г.




Схожі кулінарні рецепти