123************* Підлива з цибулі
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Підлива з цибулі

Підлива з цибулі

Цибулю обчищають, відварю­ють протягом 10 хв. в підсоле­ному кип'ятку, нарізують кру­жальцями. кладуть у каструлю, додають вершкове масло, роз­терте з борошном і заправлене змоченим і злегка підсмаженим цукром, і тушкують під покриш­кою на легкому вогні. Стушко­вану цибулю протирають крізь сито, додають оцет і сіль і знову підливу проварюють.

На 8—10 цибулин — 4—5 кус­ків цукру, 4 склянки оцту, 2 ст. ложки вершкового масла, 2 ст. ложки борошна, сіль на смак.




Схожі кулінарні рецепти