123************* Бабка з моркви і нуту або гороху
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Бабка з моркви і нуту або гороху

Бабка з моркви і нуту або гороху

Обчищену моркву дрібно нарізують і тушкують разом з молоком до готовності. Стушковану моркву змішують із в'язкою манною кашею і вареним нутом або горо­хом. Одержану масу пропускають через м'ясорубку і заправляють сирими яйця­ми, гвоздикою, корицею, цукром та сіл­лю. Заправлену масу кладуть у змаще­ний маслом і посипаний сухарями сотей­ник або каструлю і запікають в духовці.

Готову бабку нарізують порціонними кусками і при подачі поливають сме­таною.

На 600 г моркви — 1/2 склянки нуту або гороху, 2 ст. ложки манних крупів, 1 яйце, 1 ст. ложку мелених сухарів, 1 ст. ложку вершкового масла, 1/2 склянки молока, по 1 г гвоздики і кориці, 1 ст. ложку цукру, 4 ст. ложки сметани.




Схожі кулінарні рецепти