123************* Каша ячна, запечена із сметаною
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Каша ячна, запечена із сметаною

Каша ячна, запечена із сметаною

Ячні крупи промивають, кладуть у кипляче молоко, додають масло, сіль і варять при повільному кипінні без покришки до загустіння. Після цього посудину накривають покришкою і ставлять у духовку на 1 год.

У зварену кашу додають сметану, сирі яйця, добре змішують, викладають у змащений жиром сотейник і ставлять вдруге в духовку на 25—30 хв. запікатись.

При подачі на стіл кашу поливають розігрітим вершковим маслом.

На 2 склянки ячних крупів — 5 склянок молока, 1/2 склянки сметани, 1 яйце 2 ст. ложки жиру, 1 ст. ложку вершкового масла для підливи.




Схожі кулінарні рецепти