123************* Кульки картопляні (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Кульки картопляні (Закарпатська кухня)

Кульки картопляні (Закарпатська кухня)

Картоплю заливають гарячою водою і варять до готовності. Зли­вають воду і. не даючи картоплі охолонути, протирають. Додають сирі яєчні жовтки, половину борошна, маргарин або масло вершкове та сіль за смаком. Все добре вимішують і формують кульки. Підго­товлені кульки обкачують у борошні, змочують у збитих яєчних білках і знову панірують в хлібних сухарях. Смажать у фритюрі при температурі 170-180 °С.

Готові кульки подають як гарнір до м'ясних гарячих страв.

Витрати продуктів для приготування 1 кг кульок: картопля 1100 г, борошно 60 г, маргарин або масло вершко­ве 40 г, яйця 2 шт., хліб пшеничний 65 г, жир кулінарний 110 г.

Якщо кульки подають як самостійну страву, до них окремо по­дають сметану або томатний соус.




Схожі кулінарні рецепти