123************* Картопля, запечена з яблуками і рисом
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Картопля, запечена з яблуками і рисом
Картопля, запечена з яблуками і рисом

Обчищену картоплю нарізують дрібними кубиками і підсмажують. Окремо миють яблука, розрізують, видаляють серцевину і нарізують кубиками. Цибулю обчищають, дрібно січуть і злегка підсмажують. Рис перебирають, промивають і припускають (варять з невеликою кіль­кістю води) до готовності. В припущений рис кладуть підсмажену кар­топлю, яблука, підсмажену цибулю, сирі яйця, сіль, все добре змішують, а потім викладають у сотейник або каструлю, змащену маслом, посипають сухарями і запікають в духовці.

Запечену картоплю розрізують на пор­ціонні кусочки і при подачі на стіл по­ливають сметанною підливою й посипають зеленню петрушки.

Приготування підливи. Просіяне борошно прогрівають на маслі, додають частину бульйону, сметану, змі­шують, розводять рештою бульйону, добре проварюють, проціджують крізь сито, доводять до кипіння і заправ­ляють вершковим маслом.

На 1 кг картоплі — 1/2  склянки рису, 200 г яблук, 1 цибулину, 21/2 ст. ложки жиру, 1 яйце, 1 ст. ложку сухарів, 1 чайну ложку дрібно нарізаної зелені петрушки.

Для підливи — по 2 чайні ложки пшеничного борошна і вершкового масла, 11/2 склянки сметани.




Схожі кулінарні рецепти