123************* Картопля з маком
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Картопля з маком

Картопля з маком

Мак кладуть у посудину, заливають крутим кип'ятком і накривають посудину товстим полотном. Коли вода остигне, її зливають, а мак розтирають качалкою або кілька разів пропускають через м'я­сорубку.

Варену картоплю гарячою протирають крізь сито або пропускають через м'ясо­рубку, кладуть у каструлю, додають роз­мочений і розтертий мак, вершкове масло, змішують, вливають поступово, безперерв­но помішуючи, гаряче кип'ячене молоко і добре прогрівають.

Картоплю з маком треба подавати на стіл не пізніше як через півгодини після приготування.

На 1 кг картоплі — 3 ст. ложки маку, 1 ст. ложку вершкового масла, 3/4 склянки молока.




Схожі кулінарні рецепти