123************* Вареники з капустою
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Вареники з капустою

Вареники з капустою

Квашену капусту віджимають від соку, а свіжу обчищають, проми­вають і дрібно шаткують. Підготовлену капусту тушкують до готов­ності, додаючи половину жиру, томату, води або бульйону. Потім до­дають злегка підсмажену цибулю, коріння, сіль, цукор, все змішують і знову підсмажують, щоб капустяна начинка трохи підсохла. Із тіста і заправленої капусти роблять вареники і варять їх.

При подачі на стіл готові вареники поливають олією, змішаною з підсмаженою цибулею.

Для начинки — 1 кг капусти квашеної або свіжої, 2 ст. ложки жиру, 1 ст. ложку цукру, 4 горошини перцю, 2 цибулини.




Схожі кулінарні рецепти