123************* Це корисно знати
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

це корисно знати - Contents
Filter Title 
Filter Content 
 
М’ясо, риба top
1 Ікра
454
2 Баликові товари
58
3 Буряки
84
4 Камса
40
5 Консерви в томатному соусі
1288
6 Консерви з крабів
188
7 Копчені ковбаси
108
8 Кров'янка
1062
9 М'ясокопченості
70
10 Напівкопчені ковбаси
58
11 Оселедці
322
12 Осетер
246
13 Патисони консервовані
1311
14 Паштети
94
15 Презерви
239
16 Раки
130
17 Риби різні
137
18 Рибні консерви
3087
19 Скумбрія
103
20 Смажені й печені ковбаси
112
21 Страви з баранини
50
22 Страви з кролятини
89
23 Страви з свинини
181
24 Страви з телятини
90
25 Страви з яловичини
72
26 Щуча ікра
285
Робоча top
1 Їжа та здоров'я
-
2 Ароматизовані вина
-
3 Бульйони для приготування супів
-
4 Вершівка
-
5 Виноградні вина
-
6 Вироби з бісквітного тіста
-
7 Вироби з заварного тіста
-
8 Гігієна приготування їжі
-
9 Гігієна приймання їжі
-
10 З історії розвитку української кухні
-
11 Заправні супи
-
12 Зберігання інших продуктів
-
13 Зберігання овочів, картоплі і фруктів
-
14 Зберігання продуктів, що швидко псуються
-
15 Коньяки
-
16 Кофейна вершківка
-
17 Кріплені вина
-
18 Кріплені лікерні вина
-
19 Кріплені міцні вина
-
20 Кріплені напівсолодкі вина
-
21 Лікери
-
22 М'ясо і риба
-
23 Молоко і молочні страви
-
24 Наливки
-
25 Напої домашнього приготування
-
26 Настойки
-
27 Настойки, наливки, лікери
-
28 Пиво
-
29 Плодоягідні вина
-
30 Подавання на стіл вина
-
31 Про жирну страву
-
32 Про зовнішній вигляд страви
-
33 Про смак їжі
-
34 Продукти і кулінарні вироби
-
35 Прозорі супи
-
36 Пшенична каша з маком і горіхами
-
37 Радянське шампанське
-
38 Режим харчування
-
39 Рис із збитими вершками
-
40 Сервірування стола і порядок подавання страв та напоїв
-
41 Сервірування чайного стола
-
42 Сидр
-
43 Сир із сметаною і ягідним пюре
-
44 Сир солодкий
-
45 Сир солодкий з вареними жовтками
-
46 Сир ягідний
-
47 Смакові відчуття та інші показники їжі
-
48 Столові вина
-
49 Супи
-
50 Тістечка з сиру
-
51 Фарш з вареної яловичини з яйцями
-
52 Фарш з вареного м'яса
-
53 Фарш з вареного м'яса з рисом
-
54 Фарш з сирої яловичини
-
55 Шум вершковий
-
56 Яблука смажені
-
57 Ягоди в тісті
-
58 Як скласти меню
-
Технологія приготування top
1 Арахіс (земляні горіхи)
49
2 Борщі
536
3 Вівсяні пластівці «Геркулес»
69
4 Варені ковбаси
92
5 Вареники
130
6 Вергуни
166
7 Волоські горіхи
32
8 Галушки
71
9 Гарячі м'ясні страви
112
10 Гарячі рибні страви
128
11 Горіхи
32
12 Гуслянка
39
13 Дитяче поживне борошно
49
14 Драже
33
15 Екстракти
31
16 Закуски і холодні страви з риби
84
17 Закуски з баклажанів, перцю і кабачків
50
18 Закуски з буряків
73
19 Закуски з помідорів
36
20 Закусочні овочеві консерви
62
21 Заливне
73
22 Заморожені овочі
40
23 Заморожені плоди і ягоди
50
24 Засолювання і квашення кавунів
48
25 Засолювання огірків
58
26 Засолювання помідорів
56
27 Засолювання пряної зелені
31
28 Засолювання солодкого стручкового перцю
30
29 Зельці
49
30 Какао
45
31 Капусняки
50
32 Капусняки
39
33 Карамель
40
34 Квашення буряків
336
35 Квашення капусти
115
36 Квашення яблук
192
37 Кисломолочні сири
40
38 Ковбаси домашнього приготування
111
39 Ковбасні вироби м'ясної промисловості
44
40 Консерви в олії
401
41 Консерви з натуральних овочів
49
42 Консерви з рибних продуктів
252
43 Консерви закусочні з нарізаних овочів (соте)
66
44 Консервовані огірки
895
45 Консервування грибів
31
46 Котлети по-кременчуцькому з хека
34
47 Кофе
45
48 Кофейні напої
33
49 Кров'яні ковбаси
47
50 Кукурудза молода відварна
35
51 Кукурудзяні пластівці
37
52 Кулешики, кулеші
31
53 Ліверні ковбаси
43
54 Ліщинні горіхи
28
55 М'які сири
35
56 М'ясні хлібці
98
57 Майонез
61
58 Маринування грибів
47
59 Маринування овочів
41
60 Маринування фруктів
32
61 Мармелад
76
62 Млинці і млинчики
71
63 Напівтверді сири
31
64 Натуральні фруктові консерви
35
65 Обідні концентрати
31
66 Овочеві конверви, що використовуються для приготування різних страв
52
67 Овочеві маринади
947
68 Огірки пастеризовані київські
315
69 Підливи
49
70 Пастила
29
71 Печення
45
72 Плавлені сири
38
73 Повітряні рис і кукурудза
38
74 Приготування варення
37
75 Приготування повидла
32
76 Приготування томату-пюре
28
77 Пташині потрухи тушковані
39
78 Пшеничні пластівці
34
79 Пюре з шпинату і щавлю
38
80 Розсольники
34
81 Ряжанка
35
82 Сири. Сичужні сири
35
83 Сиропи
26
84 Соління грибів
39
85 Солодкі страви
53
86 Сосиски і сардельки
54
87 Соуси
37
88 Страви із свійської птиці й дичини
31
89 Страви із спаржі
35
90 Страви з баклажанів
67
91 Страви з бобових
34
92 Страви з бобових зелених овочів
36
93 Страви з борошна
35
94 Страви з гарбузів
34
95 Страви з грибів
36
96 Страви з кабачків
43
97 Страви з капусти
68
98 Страви з картоплі
78
99 Страви з консервованих овочів
30
100 Страви з крупів
38
101 Страви з м'ясної котлетної маси та натурального фаршу
63
102 Страви з моркви
35
103 Страви з м’яса
58
104 Страви з перцю
42
105 Страви з птиці
42
106 Страви з риби і нерибних продуктів
52
107 Страви з смаженої яловичини
38
108 Страви з тріски або мерлузи з прісним сиром
28
109 Страви з шпинату
51
110 Сухофрукти
29
111 Сушіння грибів
29
112 Сушіння окремих видів плодів
30
113 Сушіння плодів
32
114 Тверді сири
37
115 Толокно
28
116 Фісташки
26
117 Фаршировані ковбаси
178
118 Фаршировані овочі
123
119 Фруктові пюре
40
120 Фруктово-ягідні консерви та заморожені плоди і ягоди, що використовуються як солодкі страви
33
121 Фруктово-ягідні соки
34
122 Фруктовые компоты, соки, пюре, салаты
28
123 Халва
40
124 Харчові концентрати
30
125 Харчові концентрати других страв
30
126 Харчові концентрати солодких страв
32
127 Холодні страви з картоплі
59
128 Холодці
41
129 Цукати
34
130 Цукерки
43
131 Чай
44
132 Чайні напої
37
133 Шніцель свинячий натуральний
47
134 Шоколад
45
135 Шоколад
42
136 Шпик
86
137 Юшки
38
138 Яблучний пиріг - історія виникнення
81
Фрукти, овочі top
1 Абрикоси
63
2 Айва
58
3 Апельсини
39
4 Аґрус
30
5 Баклажани
130
6 Бурячки
326
7 Виноград
98
8 Вишні
38
9 Гарбузи
43
10 Груші
72
11 Дині
37
12 Журавлина
29
13 Кабачки
96
14 Кавуни
40
15 Капуста білоголова
140
16 Капуста цвітна
461
17 Картопля
113
18 Лимони
35
19 Малина
49
20 Мандарини
36
21 Морква
55
22 Овочева ікра
73
23 Огірки
258
24 Персики
69
25 Помідори
99
26 Ревінь
30
27 Салат
33
28 Сливи
247
29 Смородина і порічки
54
30 Солодкий перець
269
31 Спаржа
46
32 Суниці і полуниці
32
33 Цибуля
41
34 Цитрусові плоди
31
35 Часник
48
36 Червоний перець
176
37 Черешні
30
38 Шпинат і щавель
50
39 Яблука
96